14 Eylül 2018 Cuma

Kia Ceed GT


Kia'nın sportif modellerine bir yenisi eklendi. Yeni nesil Ceed, GT isimli güçlü versiyonuna kavuştu. Üstelik bu sefer, 200 beygirin üzerinde güç üretebilen motoruna otomatik şanzıman da eşlik ediyor.

Dışarıdan bakıldığında 18 inç çaplı jantlar, kırmızı fren kaliperleri, daha agresif görünen tamponlar ve yan etekler, kırmızı detaylara sahip ön panjur, çift egzoz çıkışı difüzör ve s,yah renkli yan aynalarla kardeşlerinden ayrılabilen otomobilin yerden yüksekliği de 5 mm azaltılmış.


İç mekana geçildiğinde siyah renkli tavan döşemesi, daha sportif yan destekler sunan ön koltuklar ve kırmızı renkli dikiş iplikleri gözlerden kaçmazken direksiyon simidinin de alt kısmı düzleştirilmiş. Bagaj hacmiyse 395 litre olarak açıklandı.

Kaputu altında görev yapan 1.6 litre hacimli benzinli motor 204 beygir güç, 265 Nm tork üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor. Ön fren disklerinin çapı 320 mm'ye ulaşan modelin hızlanma ve maksimum sürat verileriyse 2019 yılında açıklanacak.

1 yorum:

  1. Bu modelin 3 kapılı seçeneği olsaymış bu tür arabaları modifiye etmeyi seven kitle tarafından kükt ilan ediliri.

    YanıtlaSil