23 Ağustos 2012 Perşembe

Land Rover Freelander 2


Range Rover departmanına ait Evoque ve yeni nesil Range Rover gibi araçlarla bu aralar işi başından aşkınmış gibi duran Land Rover'ın yenilenen modelleri arasına Freelander da katıldı.

Henüz iki yıl önce makyajlanan aracın far ve stoplarının iç tasarımları değişirken her ikisinde de yeni LED aydınlatmalar kullanılmış. 19 inç çaplı yeni tasarım hantlara sahip olan Freelander 2 üç yeni gövde rengiyle alınabilecek. Sisfarları kromajlı çerçevelerle donatılan Freelander 2 çevresi siyaha boyanan daha parlak görünümlü bir ön panjura da sahip.

Asıl değişikliği iç mekanda yapılan otomobilde yeni döşeme renkleri sunulurken direksiyon simidi üzerinde bulunan kumanda düğmeleri makyajlanmış. Gösterge tablosunun ortasında bulunan motor sıcaklığı ve yakıt seviye göstergeleri artık dijital bir ekran içine alınırken çekiş sistemi kontrol düğmeleri vites kolunun önünden arkasına alınmış.


En büyük değişikliği orta konsolda yer alan Freelander 2 burada sunduğu analog saat ve yeni kumanda elemanlarıyla dikkat çekiyor. Standart olarak 5 inç büyüklüğünde bir bilgi ekranına sahip olan araç Meridian ses sistemiyle birlikte alınırsa dokunmatik ekranın büyüklüğü 7 inç oluyor. Bu ses sistemi 11 hoparlör ve 380 Watt çıkış güçlü veya 17 hoparlör ve 825 Watt çıkış güçlü olarak alınabiliyor.

Geri görüş kamerası, anahtarsız motor çalıştırma ve sesli kumanda gibi özelliklere de sahip olan aracın motor kaputunun altındaysa değişiklik yapılmamış.

7 yorum:

  1. Ne makyaj ne yenilenme olmus, kapsamli makyaj olabilir, zira vites kolu diye biseyi markanin en dusuk modeli evoque ta bile kullanip bunda kullanmadigina gore

    YanıtlaSil
  2. Land Rover markasının giriş modeli Defender'ın hemen ardından Freelander 2 geliyor. Range Rover, Land Rover'ın lüks modelleriyle ilgilendiğinden Evoque, Freelander ailesinin üzerinde bulunuyor.

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler Tasarımlarıyla Dikkat Çeken Blogspot Uzantılı Siteler listesine alındınız..
    Bu Vieo Reklam Delisi site gözlemcisi tarafından oluşturulmuştur..
    http://reklamdelisi.blogspot.com/2012/08/Tasarimlariyla-dikkat-Ceken-Blogspot-uzantili-siteler.html
    Reklam Delisi TÜRKİYENİN EN BÜYÜK REKLAM PLATFORMU

    YanıtlaSil
  4. Son paragraflarda yaratıcılığınızı kullanımışsınız sanırım:) Otomobilde iki adet ekran standart olarak sunuluyor. 7 inçlik olan orta konsolda, 5 inçlik ise direksiyonun arkasındaki gösterge panelinde..

    YanıtlaSil
  5. Hayır kullanmadım. Bültende yazana göre standart ses sistemi 80 Watt ve 5 inçlik ekran sunuyor. Meridian seçilince 7 inç oluyor bu ekran.

    Gösterge tablosunda yer alan ekranın da 5 inç olduğu doğru ama ikisi farklı konu.

    YanıtlaSil
  6. Ben de basın açıklamasından çevirdim. http://akselerasyon.blogspot.com/2012/08/land-rover-freelander-2ye-bir-makyaj.html
    Bir kere daha kontrol ettim birkaç yabancı site de sizinki gibi söylese de basın açıklamasında 7inchlik ekran standart diye yazıyor. 5 inçlik ekrandan ve 80 wattlık sistemden bahsetmiyorlar bile. Pazarlama açısından bir üçkağıt mı yapıyorlar nedir..

    YanıtlaSil
  7. Kopyalarken yanlış iş yapmışlardır. Olmayan iş değil. Bütün modellerde Meridian'ı standart sunmaları pek mantıklı gelmiyor bana.

    Türkiye'ye zaten anormal vergi yüküyle geleceği için burada daha zengin donanımla sunulabilir. Onun haricinde var gibi daha düşük ses sistemi ve küçük ekran.

    YanıtlaSil