21 Ağustos 2012 Salı

Rolls-Royce Ghost LWB Pebble Beach


İngiliz üretici Rolls-Royce'un elleri şu sıralar dolu. 2012 Londra Olimpiyatları ardından bu organizasyona özel üç model tanıtan firma Pebble Beach'e de sınırlı seri bir Phantom Coupé getirmişti. 2010 yılında aynı organizasyonda bir Phantom Drophead Coupé sergileyen üretici bu yıl sergilediği otomobiller arasına bir de Ghost LWB kattı.

Mavi beyaz gövde rengiyle dikkatleri üzerine çeken araçta parlak jantlar ve buzlu camdan üretilen bir Spirit of Ecstasy kullanılmış. Dikkatli bakıldığında görülebilen turuncu renkli şerit aracı boydan boya geçerken iç mekanda kafalıkların üzerine işlenen Pebble Beach logolarında da aynı rengin kullanıldığı görülüyor. Parlatılmış kapı eşiklerinde Pebble Beach anagramları bulunan otomobilin iç mekanında beyaz renkli döşemeler dikkat çekiyor.


Organizasyon sırasında bu araçla birlikte Ghost modellerinde 2013 model yılında sunulmaya başlanna aksesuarları da tanıtan Rolls-Royce, Phantom'da standart olarak sunduğu yüksek kalite deri döşemeyi Ghost modellerinde opsiyonel olarak sunacağını duyurdu. Gece görüş sistemine eklenen insan tanıma fonksiyonu fren sistemini ani bir duruşa hazırlarken akıllı bagaj açma fonksiyonu bir ayak hareketiyle bagaj kapağını açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder