22 Ekim 2011 Cumartesi

Ram 1500 Mossy Oak Edition


Ana firma Chrysler'ın Dodge markasından ayrılan ve kendi başına bir pick up üreticisine dönen Ram, 1500 model ailesine Mossy Oak özel donanımını ekledi. Av ve kampçılık gibi uğraşlar için ekipmanlar üreten bu firma ile yapılan iş birliği sonucunda araçlarda bir performans artışı olmazken görünümde de değişim büyük değil.

Kromajlı tamponlara ve doğada kamuflaja yardımcı olacak koyu yeşil gövde rengine sahip olan aracın stop lambalarıyla arka çamurlukları arasına yerleştirilen Mossy Oak logolarıyla kasanın üst sınırını belirleyen yerlerde bulunan kamuflaj desenleri, bu versiyonun farklı yanları.

İç mekana geçildiğinde orta konsol ve kapı içlerinde kullanılan kamuflaj desenleriyle kahverengi deri döşeme dikkat çekiyor. Bu koltuk döşemesiyle uyumlu olması için direksiyon simidi, kapı kolları ve ön panelin de kahverengi renge boyanmış olması görünümü güzelleştiriyor. İç mekanda bulunan Mossy Oak logolarıysa koltukların sırtlık kısımlarına yerleştirilmiş.

Ram Outdoorsman temelleri üzerine geliştirilen pick up sadece dört kapılı ve dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Aracın A.B.D.'deki anahtar teslim satış fiyatıysa 39.910 Dolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder