13 Eylül 2011 Salı

Aston Martin DBS Carbon Edition


Aston Martin ilk olarak 2009 yılında tanıttığı Carbon Black donanım paketinin gördüğü ilgi üzerine aynı paketi DBS ve DBS Volante modellerinde değişik gövde renkleriyle de sunmaya başladı.

Turuncu ve füme gövde renkleriyle de sunulmaya başlanan DBS modellerinde, diğer Aston Martin modellerinde olduğu gibi 7 kat boya kullanılmış. Ön panjur, yan aynalar ve stoplarda görülen karbon fiber parçalar, stopların yeni rengiyle birlikte araçların farklılıklarını oluşturmakta. Parlak veya koyu renkli olarak ısmarlanabilen jantların yanında standart olarak gelen siyah fren kaliperleri istenirse kırmızı, turuncu, sarı veya füme renklerde alınabiliyor.

İç mekanında daha yumuşak deri döşemeler kullanılan otomobilin tavanı da deri kaplanmış. Kapı içleri, orta konsol ve direksiyon arkasında bulunan magnezyum vites değiştirme kulakçıklarında karbon fiber eklemeler bulunurken yolcu konsoluna lazer ile işlenmiş sınırlı üretim plakası eklenmiş.

Teslimatına 2012 yılının ilk çeyreği içerisinde başlanması planlanan özel modelin fiyatı coupé için 186.582, Volante için 196.581 Sterlin seviyesinden başlayacak.

2 yorum: