19 Aralık 2009 Cumartesi

Aston Martin Carbon Black Special Edition


İngiliz üretici Aston Martin, 2010 yılında, DBS ve V12 Vantage modelleri için yeni bir donanım paketi sunmayı planlıyor.

Paket dahilinde elle siyaha boyanacak olan otomobillerde standart modellerde bulunanlardan 17 kg daha hafif karbon fiber/kevlar koltuklar, gümüş renkli kumanda düğmeleri, 10 kollu, özel tasarım jantlar, daha parlak renkli bir ön ızgara, 700 Watt çıkışlı Bang&Olufsen ses sistemi, ön park asistanı ve karbon fiberden üretilen yan hava çıkışı süslemeleri standart olarak sunulmakta.

İç mekanı da dışı gibi siyah ağırlıklı olan otomobillerde siyaha boyanmış orta konsol ve yine aynı renkte deri ve Alcantara döşemeler dikkat çekiyor. Bu döşemeleri birleştirmek içinse gri renkli iplik kullanılmış.

Stop lambaları da normalden daha koyu renkli olan araçların fiyatlarının standart modellerininkinden %5 daha pahalı olması planlanıyor.

2 yorum:

  1. İşte benim için arabada son nokta. Aston Martin DBS Carbon Black Edition bence şu an dünya üzerindeki en güzel arabadır. Aston Martin modellerinin arka taraflarındaki dengesiz duruş da yok olup gitmiş bu modelle. Gerçekten inanılmaz bir araba.

    YanıtlaSil
  2. Bana Vantage modelleri daha çekici geliyor. Aynı şeyi Lamborghini'de de yaşıyorum. Gallardo daha hoş bir görünüme sahip bence Murciélago'dan. Tabi güç ve performans farkı büyüklerden yana ama ne yapalım, o kadara da katlanırız :)

    YanıtlaSil