7 Mart 2010 Pazar

Ford Fiesta Sport+



Fiesta'nın biraz daha sportif görünümlü bir versiyonuna kavuşmak isteyen müşterilerin daha fazla beklemelerine gerek kalmadı. Fiesta Sport+, performansıyla olmasa da görünümüyle sportif beklentileri karşılayabiliyor.

Ön tamponunun altına bir splitter eklenen otomobilin yan etekleri de hafifçe makyajlanırken arka tamponun altına difüzör benzeri bir parça eklenmiş. Arka camın üzerinde bulunan spoiler biraz daha büyütülürken 16 inç çaplı jantlar standart donanıma alınmış. Sadece 3 kapılı olarak sunulan otomobilin gövdesini boydan boya geçen şeritler de standart donanımda sunuluyor. Otomobilin sadece iki renk seçeneği var; mavi üzerine beyaz şeritli veya beyaz üzerine mavi şeritli.

İç mekanında değişim daha da az. Koyu mavi renkli döşemelerin dikkat çektiği yaşam alanında direksiyon simidi, el freni kolu ve vites kolu deri kaplıyken pedal seti alüminyumdan.

1.6 litre hacimli iki motor seçeneğine sahip olan otomobilde görev yapan benzinli motor 120 beygir güç üretirken turbo Diesel motorun gücü 95 beygir.

4 yorum:

  1. Hoş gerçekten de. Bir de RS veya ST gibi bir versiyonu eklense adam gibi bir motorla (Örneğin yeni Focus'un 180 beygir gücündeki 1.6 turbo motoruyla) tadından yenmez.

    YanıtlaSil
  2. görünümü harika ama bu araba kaç kişilik? Tek farkı 3 kapı olması denmiş ama 2 kişilik mi 4 kişilik mi?

    YanıtlaSil
  3. Farkı üç kapılı olması değil. Standart Fiesta'nın da 3 kaplı versiyonları var. Araç 4+1 kişilik.

    YanıtlaSil