Nissan Pathfinder makyajlandı. Sürpriz olmayan bir şekilde ön bölümde yoğunlaşan değişiklikler iç mekanda da kendilerini az da olsa hissettirebiliyor. Kaput altındaysa 3.5 litre hacimli V6 ünitenin kullanımı devam ediyor. Teknolojik donanımlaraysa ufak bir ekleme olmuş.
Ön bölümde yeniden şekillendirilen panjur ızgarası ve tamponun köşelerinde dikkat çeken sahte hava girişleri görülebilirken yeni jant seçenekleri de 20 inç çapa kadar sunulmakta. Arka bölümdeyse bir değişiklik bulunmuyor. Farklı gövde rengi seçenekleri de donanıma eklenmiş.
İç mekanında da ufak tefek yenilikler bulunan otomobilde daha geniş bir dokunmatik ekran ve hem göbeği hem de 3. kolu yenilenmiş bir direksiyon simidi kullanılıyor. Havalandırma ızgaralarıyla kumandaları arasında yer alan panele model ismini işleyen Nissan 360 derece kamerayı daha kaliteli hale getirip sanal kaput fonksiyonunu da donanıma katmış. Koltuk döşemelerinde de yeni desenler kullanılmış.



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder