15 Mayıs 2024 Çarşamba

BYD Shark


BYD'de işler ilginçleşiyor. Meksika'da bir fabrika kuran Çinli üretici bu ülkede tanıttığı pick up modeliyle farklı segmentlerde de var olacağını belli etti. Şarj edilebilir hibrit bir motora sahip olan otomobilin iç mekanı da otomobilleri aratmayan bir tasarım sunuyor.

Köeşli hatlara sahip olan tasarımı Amerikan pick up modellerini andıran araçta parantez biçimli LED farlar ve büyük BYD armasına sahip olan panjur görülebiliyor. 18 inç çaplı jantlar, siyah renkli çamurluk ve kapı altı korumaları, önde gümüş renkli korumaya sahip siyah tamponlar ve kasa kapağında birleşen LED stoplar dikkat çeken detaylar arasında.

Tavan rayları, kasa barları ve yüzgeç anteni de donanıma katan pick up, iç mekanda dört kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran, küçük vites kolu ve vites konsoluna eklenen şalter biçimli tuşlar görülebiliyor. Havalandırma çıkışları ve dikiş iplikleriyse bakır renkli.

5.457 mm boya ve 1.925 mm yüksekliğe sahip olan aracın teknik verileri detaylandırılmamış olsa da şarj edilebilir hibrit ünitede 1.5 litre hacimli, benzinli bir üniteye eşlik eden elektrik motorlarının yer aldığı biliniyor. Üretilen güç yaklaşık 440 beygir olarak açıklanırken 0-100 km/s deparı 5.7 saniyede tamamlanacak. 2.5 ton çekme kapasitesi sunan aracın elektrik menziliyse yaklaşık 100 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder