8 Ağustos 2019 Perşembe

Tushek TS 900 H Apex


2012 yılında Renovatio T500 ile karşımıza çıkan Slovenya merkezli üretici Tushek şimdi de hibrit süper aracıyla dikkatimizi çekiyor. İngiltere'de tanıtılacak olan otomobil iddialı performans verilerine sahip.

Agresif bir duruş sergileyen otomobil LED farlar, tek bijonlu jantlar ve birçok hava girişle çıkışına sahip. Aerodinamik kitte büyük sayılabilecek bir splitter, spoiler şekli verilmiş kaput ve büyük difüzör yer alıyor. Egzoz çıkışlarıysa arka tampona yerleştirilmiş.


Yukarıya doğru açılan kapılara sahip modelin iç mekanı sade bir görünüm sunuyor. Alcantara döşemeler ve karbon fiber yüzeyler dikkat çekerken 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, yerini düğmelere bırakan vites kolu, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal vites değiştirme kolları, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran olarak kullanılabilen tablet donanımda yer alıyor.

Kaputu altında 4.2 litre hacimli bir V8 motor bulunan modelde iki de elektrik motoru görev yapıyor. 951 beygir güç, 1.400 Nm tork üretebilen model 6 ileri vitesli, sıralı şanzıman görev yapıyor. 0'dan 100 km/s sürate 2.5 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 380 km/s olarak açıklannıyor. Elektrikli kullanımda menzili 50 km olan otomobilin ağırlığıysa 1.410 kg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder