1 Nisan 2018 Pazar

Zenvo TSR-S


Zenvo'nun en yüksek performanslı aracı Cenevre'de tanıtıldı. Markanın tipik tasarım özelliklerine sahip olan otomobil pist öncelikli düşünülmüş bir yol aracı. Ürettiği güçse inanılmaz seviyede.

Diğer Zenvo modellerinde olduğu gibi köşeli hatlara sahip bir tasarım çizgisi tutturan modelde kullanılan aerodinamik kit çok daha dikkat çekici özellikler sunuyor. Büyük jantlar, karbon seramik fren diskleri, splitter, büyük difüzör ve çok ilginç bir tasarıma sahip olan açı ayarlı spoiler standart donanımda sunuluyor.


Sade bir iç mekan tasarımına sahip olan otomobilin bu bölümü boydan boya karbon fiber ve Alcantara ile kaplanmış. Dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve küçük direksiyon simidi pistte işleri kolaylaştırıyor.

Sahip olduğu çift kompresör beslemeli, 5.8 litre hacimli V8 motor 1.194 beygir güç üretebilen araç 1.495 kg ağırlığa ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana sahip. 0'dan 100 km/s sürate 2.8, 200 km/s sürateyse 6.8 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 325 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder