1 Nisan 2018 Pazar

Jaguar F-Pace SVR


Jaguar'ın SUV ailesine yeni bir üye katıldı. F-Pace'in en güçlü versiyonu olan SVR, New York otomobil fuarına güçlü V8 motoru ve etkileyici görünümüyle ayak bastı.

Dışarıdan bakıldığında genişleyen ön tampon hava girişleri, farklı yan etekler, 21 veya 22 inç çaplı alınabilen jantlar, daha geniş hava girişlerine sahip kaput, agresif görünümlü arka tampon ve ön çamurluklar arkasına eklenen hava çıkışlarıyla dikkat çeken aracın 6.6 kg hafifletilen egzoz sistemi de dört çıkışa sahip.


İç mekanda hem ön hem de arka koltuklarda sabit kafalıklar ve SVR logoları yer alıdğı görülebilirken standart vites koluna dönüş yapılması da karbon fiber trim parçaları gibi sportifliğe göndermeler yapıyor.

Süspansiyon sistemi sertleştirilen aracın güçlendirilen fren sisteminde önde 395, arkadaysa 396 mm çaplı diskler görev yapıyor.


Kaput altında kompresör beslemeye sahip, 5 litre hacimli V8 motor barındıran araç 550 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sisteminin standart olarak sunulduğu model 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 283 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder