29 Ağustos 2017 Salı

Volkswagen Golf Sportsvan


Frankfurt'un makyajlı araçları arasına Volkswagen Golf Sportsvan da katıldı. Görünümünde büyük bir değişiklik bulunmayan otomobilin donanımındaysa ufak tefek geliştirmeler var.

Birçok makyaj operasyonunda olduğu gibi ön bölümde yoğunlaşan farklılıklar arasında yeni bir tampon, daha az kromajlı çıtaya sahip panjur ve LED farlar bulunurken tavan taşıma rayları eklenmiş. Stopların iç desenleri değişirken tamponların altına şık egzoz çıkışları yerleştirilmiş.


İç mekana geçildiğinde yeni nesil dokunmatik ekranların yanında otomatik park yardımcısının en yeni sürümü alınabiliyor. Ayrıca acil durum fren sistemi, trafikte dur-kalk asistanı ve römork çekme yardımcısı gibi donanımlar artık seçenekler arasında bulunuyor.

Kaput altında görev yapan 1 litre hacimli TSI motorun 85 ve 110 beygir güç üretebilen iki versiyonu bulunurken 1.5 litre hacimli TSI'ın ilk etapta sadece 130 beygir güç üretebilen seçeneği sunulacak. 1.6 litre hacimli turbo dizel motor 115, 2 litre hacimli kardeşiyse 150 beygir gücünde. Şanzımanlarsa 6 ileri vitesli manuel ve 7 ileri vitesli DSG.

2 yorum:

  1. Türkiyeye neden getirilmiyor ki bu araç bilginiz var mı onur bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeterli satış rakamı yakalayamayacağı için.

      Sil