6 Mayıs 2016 Cuma

Nissan Kicks


Farklı crossover kategorilerinde başarılı olan markalar arasında ilk sıralarda gelen Nissan yeni modelini Brezilya'da tanıttı. 2014 yılında aynı isimli konseptiyle ortaya çıkan Kicks, çok değişmeden seri üretime alınıyor.

Juke ve Qashqai arasında konumlandırılacak olan otomobilin tasarım özellikleri de bu ikilinin bir karışımı. Büyük fakat dar bir ön panjura sahip olan araçta köşeli tasarıma sahip bir kaput, büyük farlar, siyaha boyanmış sütunlar ve yan aynalar, kontrast renkli tavan, siyah renkli plastik korumalara sahip alt gövde ve şişkin çamurluklar dikkat çekiyor.


Juke'tan 170 mm daha uzun olan Kicks'in genişliğiyse 4 mm daha az. Kardeşinden 20 mm daha yüksek olan otomobilin aks mesafesi de 80 mm artışla 2.610 mm'ye ulaşmış.

İç mekana geçildiğinde daha çok Qashqai'nin sadeliğini aldığı görülen Kicks'in gösterge panelinde sadece hız göstergesi analog olarak kalırken direksiyon simidinin alt kısmı düzleştirilmiş. Orta konsolda dokunmatik ekran ve otomatik havalandırma düğmeleri dikkat çekerken kapı içlerinde büyük cepler kullanıldığı görülebiliyor.

3 yorum:

  1. Sıkmaya başladı bu crossover, SUV akımı.

    YanıtlaSil
  2. turuncu deriler dışında her yer taş gibi elini değdirsen acıtır

    YanıtlaSil
  3. Nissan cukun yandan yememişi

    YanıtlaSil