9 Mayıs 2016 Pazartesi

Citroën C4 Picasso


Citroën'in aileler için sunduğu alternatiflen Picasso ailesi makyajlandı. Hemen fark edilmeyen tarzda olan değişiklikler kaputun altına daha güçlü bir şekilde yansırken güvenlik konusunda da yol alınmış.


Dikkat çeken ilk nokta daha önce birbirinden farklı tasarıma sahip olan C4 Picasso ve Grand C4 Picasso ön tamponlarının aynı yapıya kavuşması olmuş. Her iki araçta da plakalığın çevresi siyaha boyanırken sis farlarının etrafı kromajlı çıtalarla süslenmiş. Büyük kardeşin A sütunundan başlayıp D sütununa kadar uzanan şeritse daha açık bir renkte sunulmakta.


Stopların iç tasarımlarında ufak tefek değişiklikler görülebilirken yeni jantlar ve üç farklı gövde rengi seçeneği donanımlar arasına eklenmiş. Söz donanımdan açılmışken araçlarda radar destekli hız sabitleme, kör nokta uyarısı, ayak hareketiyle açılabilen bagaj kapağı ve şeritte kalma asistanı bulunduğunu da belirteyim.


İç mekan tasarımı ve motor seçeneklerinde büyük bir yenilik olmasa da kaputun altına eklenen turbo beslemeli, 1.2 litre hacimli, benzinli motorun 130 beygir güç ürettiği ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulduğu açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder