20 Kasım 2015 Cuma

Lincoln MKZ


Los Angeles'ta sergilenen makyajlı sedanlar kervanına bir katılım da Lincoln markasından geldi. Ön görünümü yenilenen MKZ aynı zamanda dikkat çekici bir motor seçeneğine de kavuşmuş.

Jaguar'dan alınmış gibi duran ön panjur ve Audi kokan LED farların yanında ön tampon ve kaputu da yenilenen otomobilde sunulmaya başlanan sportif donanım paketinde daha aşağıya uzanan yan etekler, 19 inç çaplı jantlar ve siyah renkli fren kaliperleri bulunuyor.


Büyük bir değişikliğe uğramayan iç mekanda daha alışıldık tasarıma sahip düğmeler kullanan orta konsol, yükseltilmiş ön kol dayanağı ve bu bölümün önünde yer alan farklı kapaklı bölüm dikkat çekerken opsiyonel donanıma, biri 14 diğeriyse 20 hoparlörlü iki Harman Kardon ses sistemi eklenmiş.

Kaputu altında Ford Mondeo'da da görev yapan 2 litre hacimli EcoBoost motorun 245 beygir güç üretebilen versiyonu ve bir de hibrit düzenek görev yapmaya devam edecekken asıl farklılık diğer motorda. Çift turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli v6 motor önden çekişli araçlarda 350 beygir güç, 540 Nm tork üretebilirken dört tekerlekten çekişli modellerde güç 400 beygire ulaşıyor.

2 yorum:

  1. ön konsol tamda olması gerektiği gibi mondeoda bırakılan boş bir bölme var vitesin önünde orası acayip bozuyor 10 üzerinden 10 alacak kokpitin 9 puana gerilemesine neden oluyor

    YanıtlaSil