26 Ekim 2014 Pazar

Mercedes-Benz G Serisi Edition 35


Mercedes'in efsanevi arazi aracı modeli G Serisi 35. yaşını kutlamak için yeni bir donanım seviyesine kavuştu. Mekanik bir yenilik sunmayan otomobilde iki farklı motor sunuluyor.

Beyaz, gri veya siyah gövde rengiyle alınabilen pakette tavan, 18 inç çaplı jantlar, yan aynalar, çamurluklar, tamponlar, yan süs şeritleri ve motor alt koruması siyaha boyanmış.


İç mekanda AMG imzalı, alt kısmı düzleştirilmiş çok fonksiyonlu direksiyon simidi, karbon fiber konsol kaplamaları ve deri kaplı ön konsol sunulurken koltuklar siyah-beyaz veya düz siyah deri döşeme ve kırmızı renkli dikiş iplikleriyle ısmarlanabiliyor.

G350 BlueTEC ve G500 modellerinde sunulacak olan yeni paketle donatılan araçların vergiler hariç satış fiyatları 84.900 Euro seviyesinden başlıyor.

4 yorum:

  1. mercedes bu modeli ne zamana kadar üretecek bilmiyorum ama dileğim çocuklarımız torunlarımız da görsün bu modeli. mercedes anti yerçekimi teknolojisi geliştirse bile bu kasaya uygulayıp bu efsaneyi yaşatsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha üretilecek ama 2017 gibi görünümünün farklılaşması bekleniyor.

      Sil
    2. abi bence mercedes bu modeli kullanan seven kitleden çekinip yine kasayı çok değiştireceğini sanmıyorum. en sempatik kullanıcısı fatih terim gerisini sen düşün ;)

      Sil
    3. Şimdiye kadar gördüğü en büyük değişiklik olacakmış fakat ben de başkalaşım geçireceğini düşünmüyorum G'nin.

      Sil