25 Temmuz 2014 Cuma

Nissan Note NISMO


Nissan sportif modellerinin sayısını artırıyor. Firmanın bu araçlarını hazırlamakla görevli NISMO departmanı, standart versiyonlarıyla çok da dinamik görünmeyen Note modelini performans tutkunlarının radarına sokuyor.

Henüz teknik verileri açıklanmayan Note NISMO'nun dış görünümünde splitter ile donatılmış geniş ön tamponlar, tel görünümlü ön panjur, büyük ön hava girişi, LED gündüz aydınlatması, siyah renkli jantlar, sportif görünümlü yan etekler, kırmızı renkli yan aynalar ve aerodinamik elemanlar, büyük spoiler, difüzör ve hava çıkışlı arka tampon dikkat çekiyor.


Yenilenmiş süspansiyon sistemi, elden geçirilmiş direksiyon sistemi, güçlendirilen frenler ve geniş bir çıkışa sahip egzoz sistemiyle standart modellerinden farklılaşan aracın NISMO S modellerinde süspansiyon sistemi daha da alçaltılacak.

İç mekanında da farklılıklar bulunan otomobilde opsiyonel olarak sunulan Recaro koltukların haricinde metal pedal seti, kırmızı renkli havalandırma ızgarası çerçeveleri, Alcantara döşemeler ve piyano siyahı konsol kaplaması görülebiliyor.


NISMO'nun kaputu altında 1.2 litre hacimli standart motoru kullanan Nissan bu üniteyi sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) eşleştirirken NISMO S'in 138 beygir gücündeki 1.6 litre hacimli motoru 5 ileri vitesli manuel şanzımana sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder