12 Aralık 2012 Çarşamba

Mini Paceman JCW


Mini'nin üç kapılı küçük SUV modeli Paceman en güçlü versiyonuna kavuşuyor. Görünümünde beklenen değişiklikler yapılan aracın motoru da tanıdık.

John Cooper Works logolarıyla donatılan dış mekanında daha sportif görünümlü ön tampon, panjur ve daha büyük jantlar kullanılan otomobilde hava girişlerine sahip yan etekler ve arka tampona entegre edilmiş çift egzoz çıkışı bulunuyor.


İç mekanda da JCW logoları dikkat çekerken yükseltilmiş yan desteklere sahip koltuklar deri kaplı direksiyon simidi ile vites kolu ve metal pedal seti donanıma eklenmiş.

Elden geçirilen süspansiyon sistemi sayesinde yere 10 mm yaklaşan aracın standart olarak sunulan 18 inç çaplı jantlarını küçük bulanlar 19 inç çapa sahip opsiyonel jantları seçebilir.

Diğer JCW modellerinde olduğu gibi turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motorla donatılan otomobil 218 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemini standart donanımında sunan otomobil 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 225 km/s maksimum sürate ulaşabilirken 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla bu değer 223 km/s'e iniyor. Her iki şanzımanla da 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 6.9 saniye.

1 yorum: