13 Ağustos 2012 Pazartesi

Overfinch Range Rover Sport GTS-X



Range Rover modelleri üzerine özelleşen İngiliz modifikasyon firması Overfinch Range Rover Sport temelleri üzerine geliştirdiği aracı tanıttı.

Oldukça kapsamlı bir değişim geçiren SUV, LED aydınlatma, sis farı ve ek hava girişlerine sahip köşeli bir ön tamponla donatılırken ön panjurun çerçevesi piyano siyahına boyanmış. 22 inç çaplı jantlara sahip olan araçta yeni yan etekler, daha köşeli bir arka tampon, yeni tasarım egzoz çıkışları ve daha büyük bir spoiler de görev yapmakta.

Range Rover Sport'un arkadan görünüşünü olumsuz yönde etkileyen stepnenin altını da bir panelle kapatan Overfinch kendi logosunu, yenilediği fren sisteminin kaliperleriyle birlikte kaput ve bagaj kapağına yerleştirmiş. Aracın yüksek süratlerde stabilitesinin iyileşmesi için süspansiyon sistemi de alçaltılmış.


İç mekanda yeni deri döşemeleri karbon fiber kaplamalar ve özel paspaslarla sunan firma gösterge tablosunu da yenilerken kapı eşik kaplamalarını da yenilemiş.

Range Rover Sport'un kompresör beslemeye sahip 5 litre hacimli v8 motorunu modifiye eden firma üniteden 575 beygir güç, 700 Nm tork alabilmiş.0'dan 96 km/s sürate 5 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 233 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder