6 Haziran 2012 Çarşamba

VÄTH V63 Supercharged


Mercedes C63 AMG Coupé Black Series gibi zaten basamakların tepesinde bulunan bir otomobilin modifiye edilmesine gerek olup olmadığı tartışılırken VÄTH, aracı daha da güçlendirdiğini açıkladı.

Dışarıdan bakıldığında 20 inç çaplı ve siyah renkli jantlar ve karbon fiber ön panjur gibi küçük değişikliklere sahip olduğu görülen aracın iç mekanında da yeni bir direksiyon simidi, 400 km/s sınır değerli hız göstergesi ile karbon fiber veya ahşap kaplamalar sunuluyor.


Yükseklik ve sertliği ayarlanabilen süspansiyon sistemiyle de donatılabilen otomobilin egzoz sistemi tamamen yenilenmiş. Frenleri de güçlendirilen otomobilin ön aksında 405 mm çaplı diskler kullanılmış.

Kompresör beslemeyle donatılan 6.2 litre hacimli v8 motoru 756 beygir güç, 800 Nm tork üretebilen otomobile, bu güçle başa çıkabilmesi için şanzıman soğutucu da eklenmiş. 0'dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 350 km/s.

3 yorum:

  1. jantlar daha guzel olabilirdi. renk ve boyut iyi ama sekil olmamis pek. onun disinda araba demeye dilim varmiyor mercedesin en begendigim modeli c63 amg black series.

    YanıtlaSil
  2. 400 km/s gösterge :D
    sanki 350 yi kaç kere görürüz alsak bu aracı bu leylon yollarda

    YanıtlaSil
  3. Bence standart jantları daha hoş görünüyor. Hatta Black Series olmayan C63'ün jantlarını daha çok beğeniyorum ben.

    YanıtlaSil