6 Haziran 2012 Çarşamba

Vorsteiner 458-V


Sportif araçlar için tasarladığı abartıdan uzak görüntü kitleriyle tanınan firma Vorsteiner, Ferrari 458 Italia için hazırladığı aksesuarları tanıttı.

Karbon fiberden üretilen gövde parçaları arasına yeni bir splitter, yan etekler, daha uzun kanallara sahip bir difüzör ve çift parçadan oluşan spoiler katan üretici sunduğu 20 ve 21 inç çaplı jantları değişik renklere boyayabiliyor.

8 yorum:

  1. büyük jantlar 458'e müthiş oturmuş fabrika çıkışı neden takmıyor acaba? albenisi en az %50 artmış.

    YanıtlaSil
  2. Güzel görünüyor olabilirler ama çok kullanışlı değiller malesef. Özellikle de halka açık yollarda kolayca hasarlanabilirler.

    YanıtlaSil
  3. o zaman araba alirken ekstra ucret odeyip bir inch buyuk opsiyonlu jantlari almak aslinda cok da mantikli degil digebilir miyiz? gunluk kullanici icin normal ev-is is-ev dongusu gibi?

    YanıtlaSil
  4. 16 inc bir opel astraya 17 jant takılırsa problem olmaz ama ferrari de bir inc jant büyütme daha büyük sıkıntıya yol açar, gel gelelim türkiye yollarında ferrarinin en küçük jantı bile sıkıntı yaşayabilir.

    YanıtlaSil
  5. Katılıyorum üstteki yoruma. Sonuçta standardı 15 inç gelip bir üst donanım seviyesinde 16 inç çaplı sunulan araçlarda büyütülebilir. Bizim pederde bulunan Vectra standart 16 inç çaplı jantlara sahipti. Cosmo'da sunulan 17 inç çaplıları almıştık. Lastik yanaklarında da çok düşme olmadığından sorun olmadı. Ferrari'nin yanak oranı zaten 35 seviyesinde ki bunu daha da düşürmek hem janta zarar verebilir hem de konfor seviyesini aşırı düşürür.

    YanıtlaSil
  6. tesekkurler 2 aciklama da gayet tatmin edici oldu saolun :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba vorsteiner 18 inch ff 103 jant modelini araştıyorum 2.400 $ orjinal jant fiyatı sanırım replikasını Nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil