13 Mart 2012 Salı

Le Mansory II


İsviçre merkezli modifikasyon firması MANSORY, ismi daha yeni yeni duyulmaya başlandığı sıralarda tanıttığı Le Mansory isimli kitinin geliştirilmiş halini yeni Bentley Continental GTC'ye uyguladı.

Önde 50, arkadaysa 60 mm genişletilen aracın daha sert bir karaktere sahip olan ön tamponunun alt kısmına bir splitter eklenirken hava emişlerine petek desenli teller uygulanmış. LED aydınlatmaları da unutulmayan otomobilin kaputunda ek hava yarıkları açılırken ön çamurlukların arkası ve yan etekler de bu yarıklardan paylarına düşeni almış.

22 inç çaplı jantlarla donatılan Le Mansory'nin arka kısmının biraz daha sade göründüğünü söyleyebiliriz. Yan aynalar gibi karbon fiberden üretilen spoiler ve difüzör dikkat çekerken yan kısımlarında yarıklar açılan tamponun alt kısmında uyarı ışığı ve egzoz sisteminin oval şekilli dört çıkışı izleyenleri selamlıyor.


İç mekanda tipik değişikliklerle dikkat çeken araçta karbon fiber ve ahşap kaplamalar, değişik renk ve desenlerde uygulanabilen deri döşemeler, alüminyum pedallar, özel işlemeli paspaslar ve yeni kapı eşikleri kullanılmış.

Çift turbo beslemeye sahip, 6 litre hacimli w12 motoru 672 beygir güç, 780 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 322 km/s.

1 yorum:

  1. bentley kimligine yakisan nadir modifikasyonlardan biri.. cok hos olmus

    YanıtlaSil