26 Ocak 2012 Perşembe

BMW X6


BMW'nin popüler crossover modeli X6 hafif bir makyaj operasyonu geçirdi. Daha çok bir donanım güncellemesi olarak görülebilecek olan değişiklikler sonrasında aracın genel hatlarında bir yenilik olmamış.

Tasarımı yenilenen parçalar arasında bulunan ön tamponun üzerinde bulunan sis farları kenarlara alınarak çevreleri mat gri renkli parçalarla kaplanmış. Yeni tasarım 19 inç çaplı jantları standart donanımında sunan X6'nın gövde renklerine de yeni seçenekler eklenmiş. Aracın en göz alıcı donanımıysa şüphesiz tamamı LED teknolojisine sahip adaptif farları.


Aracın iç mekanında da hem döşeme hem de konsol kaplamalarında yeni renk ve desenler sunan BMW ayrıca metal pedal seti, sportif yan desteklere sahip koltuklar, M logolu direksiyon simidi, vites kolu, gösterge paneli ve kapı eşik kaplamaları, 20 inç çaplı jantlar, daha sportif görünümlü tamponlar, koyu egzoz çıkışları gibi ek donanımlar sunan M Performance paketini de tanıttı.

Birkaç saat önce haberini verdiğim X6 M50d modelinde standart olarak sunulacak olan M Performance paketi xDrive35i modeline 15 beygir güç, 40 Nm tork katarken xDrive50i modeline 40 beygir güç, 40 Nm tork ekleniyor.

8 yorum:

  1. bmw hastası insanı markadan soğutur yemin ediyorum. ne gerek var böyle bir araca x5 varken anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  2. Bu da "Love or Hate" tasarımlardan birisi. Gerçi ben arada kalmış durumdayım ama hiç sevmeyeni de "Bu araç dururken X5'e ne gerek var?" diye soranı da gördüm.

    YanıtlaSil
  3. Onur bey söz BMW'den açılmışken araya sorumu kaynatmak istedim, yeni 3 serisi coupe veya 1 serisi coupe'den bir haber var mı?

    YanıtlaSil
  4. Yok henüz ama onların haberleri de peşpeşe gelecek gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. meraktan öldürecekler insanı! :)

    YanıtlaSil
  6. Beklemeye değeceğini düşünüyorum bu seferki modelleri. Özellikle de motor seçenekleri çok hoş olacak gibi.

    YanıtlaSil
  7. içi dışı ona verilen paranın yarısı bile etmez. leş bi araba

    YanıtlaSil