26 Ocak 2012 Perşembe

Abt AS4


Audi A4 ve S4'ün makyajlı modellerinin piyasaya çıkmasının hemen ardından Volkswagen grubu otomobilleri üzerinde yaptığı çalışmalarla tanınan firma Abt bu araçlar için geliştirdiği modifikasyon kitlerini tanıttı.

Ön tampon altına yerleştirilen splitter, bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler, ön çamurluklar üstünde bulunan solungaçlar, yeni yan etekler ve arka tampon alt eklemesi gibi görsel ve aerodinamik değişikliklere sahip olan araç için sportif egzoz sistemiyle çapları 19 ve 20 inç olan jantlar sunuluyor.

S4 için sunulan modifikasyon kitiyle aşırı beslemeli 3 litre hacimli motorun gücü 435 beygire ulaşıyor. Maksimum sürati 282 km/s olarak açıklanan otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 4.8 saniye sürüyor.

2 litre hacimli, turbo beslemeli benzinli motorunun gücü de 275 beygire yükseltilen aracın 3 litre hacimli TDI motoru 282 beygir güç, 560 Nm tork üretebilecek hale getirilebiliyor.

4 yorum:

  1. A4 modeli bence Audi'nin en güzel, en atak modellerinden biri. bu modifikasyonla çok daha iyi bir konuma gelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Bulunduğu sınıf ve satış rakamları A4, 3 ve C Serilerini markaları için çok önemli kılıyor. Bu ve bir üst sınıfın üzerine özellikle düşüyor bu Alman firmaları.

    YanıtlaSil
  3. bu sınıfta da insan ne yapacağını bilemiyorum. yeni 3 serisi, e46 kodlu kasa gibi 'ruh' sahibi bir araba bence. c class'ın makyajlanmış hali ise süper olmuş. yeni a4'e bakıyorsun için içini yiyor. cidden insan şu sınıfta araba alcak olsa karar veremez. ben kendim için heralde 'mercedes-benz' isminden dolayı c class'ı düşünürdüm ama cidden bu 3 model arasında seçim yapmak çok zor.

    YanıtlaSil