17 Aralık 2011 Cumartesi

Chevrolet COPO Camaro


Chevrolet Camaro'nun drag yarışları serisine yeni bir model eklendi. Organizasyonlara katılmaya hazır bir şekilde teslim edilecek olan otomobil bu yıl düzenlenen SEMA Show sırasında sergilenmişti.

Nikelajlı küçük jantları ve kalın yanaklı yumuşak lastikleriyle üretim amacından ipuçları veren otomobilin ön kaputu, yeni motorların sığabilmesi için yeniden tasarlanırken gövde üzerine yeni grafikler eklenmiş.


İç mekanında ilk olarak A sütununa eklenen devir sayacı dikkat çekerken yeni çıplak vites kolu, orta konsol üzerinde bulunan yuvarlak göstergeler, iptal edilen iç ayna yerine konan şalterler, güvenlik filesi ve takla kafesi otomobile özel diğer donanımlar.

Detaylı teknik verileri henüz açıklanmayan otomobilde birisi kompresör beslemeli, diğeriyse atmosferik emişli iki v8 motor seçeneği sunulacak. 2 veya 3 ileri otomatik ve 5 ileri manuel şanzıman seçeneklerine sahip olacak aracın aşırı beslemeli motoru 5.7 litre hacimliyken doğal emişli model 7 litre hacim sunuyor.

4 yorum:

  1. Chevrolet ' in şu ön kısmı beni bitiriyor. Gerçekten çok etkileyici.

    YanıtlaSil
  2. Ben genel olarak dış hatlarını seviyorum Camaro'nun.

    YanıtlaSil
  3. Bunlar türkiye'den neden çekildi ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chevrolet bütün Avrupa pazarından çekildiği için Türkiye'de yok. Camaro ve Corvette gibi modelleri de yılda 10-15 tane satmak makul olmadığı için onları da resmi olarak getirmiyorlar.

      Sil