23 Aralık 2011 Cuma

ASMA Porsche Cayenne


Porsche Cayenne için gövde kiti geliştiren markalar arasına Ertuğrul Asma'nın ASMA isimli firması da katıldı. Dikkat çekici bir görüntü kitine sahip olan aracın motoruylaysa oynanmamış.

Karbon fiberden üreteilen gövde kitinde sunulan parçalarla genişletilen çamurluklar nedeniyle 2 metrenin üzerinde bir genişliğe sahip olan aracın köşeli bir tasarıma ve dev hava girişlerine sahip ön tamponu kaputa kadar uzarken büyük LED aydınlatmalar ve yeni kaput tasarımı önde dikkat çeken diğer detaylar.

Yan kısımda 23 inç çaplı jantlarla birlikte genişletilmiş yan etekler gözden kaçmazken arkada dev tampon, difüzör, ve bagaj kapağı üstü spoiler göze çarpıyor. Bu kısımda kullanılan daha sade görünümlü donanımlarsa merkezi yerleşime sahip çift çıkışlı egzoz sistemi ve bagaj kapağı camının altına yerleştirilen küçük spoiler.

7 yorum:

  1. güzelim aracı ne hale getirmişler ya. yazık olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Resmen araca hakaret apaçi şahinlerinden beter olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Kia Sorento sanki

    YanıtlaSil
  4. ertuprul asma dio. türkmüş demekki. hamann kadar iğrençeleşemez kimse diyordum ama bir türk modifikasyon firması bu düşüncemi yerle bir etti.

    YanıtlaSil
  5. Belki 20 nin üzerinde porsche cayenne tuning firmasi var , fakat samimiyetimle sunu ifade etmek isterimki , ASMA tuning firmasi tüm tuning firmalarina bakarak en cekici porsche cayenne design
    elde etmis ve basarisini tüm dünyaya göstermistir. Ben bir Türk olarak Ertugrul den gurur ve onur duyuyorum . Kendisine saygi ve sevgilerimi sunuyor basarilar diliyorum, Saygilar COSKUN.
    Haaaaaaaaaaaaa ,,, sicak bakmayan arkadaslara sunu söylemeden edemicem

    (KEDI ULASAMADIGI ET E MUNDAR DERMIS).

    YanıtlaSil