10 Ağustos 2011 Çarşamba

Ford Harley-Davidson F-150


Ford'un en popüler pick up modeli olan F-150'nin motosiklet üreticisi Harley-Davidson ile ortaklaşa hazırladığı versiyonu uzun yıllar bu aracın en lüks ve aranan modellerinden oldu. Bunun bilincinde olan Ford, aracın görünümünü taze tutmak amacıyla 2012 model yılında da ufak bir makyaj operasyonuna başvurdu.

22 inç çaplı jantlarının merkezlerinde Harley-Davidson logoları bulunan aracın ön panjuru yenilenirken farlar siyah zeminli olarak seçilmiş. Sadece siyah ve beyaz gövde renkleriyle sunulan aracın dış görünüşü sunulan grafiklerle farklılaştırılmış.

İç mekanda siyah renkli deri döşeme ve piyano siyahı kaplamalar dikkat çekerken lacivert ambiyans ışıklandırması, seviyesi ayarlanabilen alüminyum pedal seti, ses komutlarını kabul eden ve 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip navigasyon sistemi, alüminyum kaplama kapı eşikleri, ön ve arka koltuklarda ısıtma, sunroof ve bol bol Harley-Davidson logosu standart donanımda sunuluyor.

Kaputunun altında sadece 6.2 litre hacimli benzinli v8 ünite bulunabilen araç 411 beygir güç, 590 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan pick up arkadan itiş sistemine sahip olsa da opsiyonel donanımda dört tekerlekten çekiş sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder