10 Ağustos 2010 Salı

Ford Harley-Davidson F-150


Geçtiğimiz ay yeni motor seçenekleri tanıtılan pick up F-150, şimdi de merakla beklenen Harley-Davidson versiyonuna kavuşuyor. Yıllardır süren iyi ilişkiler sonucunda F-150'nin en gösterişli modellerinden bazılarını yaratan ikili 2011 model yılında da hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor.

Özel tasarım ön panjuru, koyu zeminli far ve stop lambaları, 22 inç çaplı jantları ve yandan çift çıkışlı egzoz sistemiyle standart modellerden ayrılan aracın gövdesinin birçok yerinde Harley-Davidson logo ve yazıları bulunuyor. Profil ve kaput üzerinde bulunan grafikler de bu araç için özel olarak tasarlanırken donanımda da zenginleştirmeler yapılmış.

İç mekanda da farklı bir hava sunan Harley-Davidson F-150, mavi konsol aydınlatması ve ambiyans ışıklandırmasıyla standart modellerden farklılaşıyor. Gösterge paneline 4.2 inç genişliğinde renkli bir bilgi ekranı eklenen aracın orta konsolunda da 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip, uydu radyosu yayınlarını alabilen ve sesle kumanda edilebilen bir navigasyon sistemi bulunuyor.

Özel olarak elde hazırlanmış koltukları deri döşemeli olan aracın koltuk sırtlıklarında bulunan metal Harley-Davidson logoları, markanın motosikletleri için logo üretimi yapan firma tarafından hazırlanmış. Standart donanımında sunroof, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, piyano siyahı konsol kaplamaları, geri görüş kamerası ve uzaktan motor çalıştırma sistemi bulunan pick up, ön koltukların arasında bulunan kol dayanağının üzerinde sınırlı üretim model rozeti yer alıyor.

Ford'un F-150 SVT Raptor ve F-Serisi Super Duty modellerinde de kullandığı 6.2 litre hacimli v8 motorla donatılan araç 411 beygir güç, 590 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder