7 Ağustos 2011 Pazar

RevoZport 1 M Coupé Raze


Son günlerde sonuçları oldukça olumlu olan birçok teste konuk olan BMW 1 Serisi M Coupé modifikasyon firmalarının da gözdelerinden birisi haline geldi. Sunulan kitler arasında en etkileyici olanlarından birisi de RevoZport'un Raze isimli çalışması.

Aracın dış mekanına eklenen parçaların tamamını karbon fiberden üretmiş olan firma bu parçalar arasında ön splitter, yan etekler, ayna muhafazaları, tavan, bagaj kapağı, ek hava çıkışlı kaput, tavan arkasına eklenen spoiler, bagaj kapağı üzerine yerleştirilen küçük spoiler, ön panjur, difüzör ve açısı ayarlanabilen büyük spoiler bulunuyor.

İç mekanında tasarım olarak bir yenilik bulunmaya araçta bol bol Alcantara döşemenin yanında karbon fiber kaplamalar da dikkat çekiyor. Bu arada otomobilde kullanılan karbon fiber parçalar ağırlığı 60 kg kadar düşürmüş.

1 Serisi M Coupé'nin motorunda da geliştirme çaışması yapan firma detaylarını açıklamadığı modifikasyon kitine P450 ismini vermiş. Bu isim büyük ihtimalle 450 beygir seviyesinde olacak maksimum çıkış gücüne işaret ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder