5 Temmuz 2011 Salı

BMW 3 Serisi M Sport ve Edition Exclusive


Geçtiğimiz günlerde 6 Serisi'nin M Sport ve Individual paketleriyle birlikte 5 Serisi'nin yeni motor seçeneklerini tanıtan BMW şimdi de artık yavaş yavaş yaşlanan 3 Serisi Coupé ve Convertible modellerinin albenisini artırmaya yönelik iki donanım seviyesini duyurdu.

M Sport Edition isimli model, özel tasarımlı ve koyu renkli, 18 inç çaplı jantları, siyah renkli cam şeritleri ve ayna muhafazaları, daha önce sadee M3 modelinde sunulan Silverstone isimli gövde rengi, alt kısmına difüzör eklenmiş arka tampon ve opsiyon donanımda olan bagaj üstü spoiler ile fark yaratırken sertleştirilmiş süspansiyon sistemi sürüşü daha sportif kılıyor.

İç mekana geçildiğinde deri kaplı sportif koltuklar, kontrast renkli dikiş iplikleri, özel paspaslar, M logolu direksiyon simidi ve alüminyum pedal seti gibi ek donanımlar göze çarparken konsol kaplamaları da bu donanım seviyesine özel seçilmiş.

Edition Exclusive'in donanımına da 18 inç çaplı jantlar ve özel bir gövde rengi ekleyen BMW bu pakette yan aynaları gri renkli olarak sunmakta. İç mekanda özel desenli ahşap kaplama ve koltuk döşeme rengiyle karşılanan yolcular kontrast oluşturan dikiş iplikleri ve özel paspaslardan mahrum bırakılmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder