2 Temmuz 2011 Cumartesi

BMW 6 Serisi Individual


BMW, 6 Serisi için sunduğu M Sport paketini çok sportif bulan müşteriler için Individual donanım seviyesini tanıttı. Otomobili kişiselleştirmeye uygun olan bu paketle birlikte seriye dört tekerlekten çekiş sistemi xDrive da eklendi.

Hafifçe makyajlanmış ön ve arka tamponun haricinde 19 inç çaplı ve özel tasarımlı jantlarıyla dikkat çeken Individual paketi iç mekanda yüksek kaliteli deri döşeme sunarken hem burada hem de gövdede yeni renk seçeneklerı sunulmakta.

Aracın donanımına özel ahşap kaplamalarla birlikte kaza önleme sistemi de ekleyen BMW bu sistemi, görsel ve sesli uyarılar verdikten sonra otomobili frenleyecek şekilde ayarlamış. Ses sistemine de özen gösteren üretici Bang & Olufsen markasını taşıyan sistemi coupé ve convertible'a farklı şekillerde uygulamış. Üzeri açılan modelde 1.000 Watt çıkış gücü ve 12 hoparlör sunan BMW coupé'de 1.200 Watt ve 16 hoparlör barındırıyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemi xDrive'ı 650i modellerinde sunmaya başlayan BMW, Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 407 beygir güç, 600 Nm tork üretebilen bu aracın coupé versiyonunu 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaştırırken üzeri açılabilen model aynı sürate 0.1 saniye daha geç ulaşmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder