2 Temmuz 2011 Cumartesi

BMW 6 Serisi M Sport


BMW 6 Serisi ailesi genişlemeye devam ediyor. Coupé ve Convertible gövde seçeneklerinin ardından şimdi de sıra sportif görünümlü M Sport versiyonlarında.

Dış görünüşü sade bir sportiflik sunan aracın ön ve arka tamponları makyajlanırken önde LED sis farları unutulmamış. Süspansiyon sistemi biraz daha sertleştirilen aracın 19 inç çaplı jantları pakete özgü bir şekil almış.

İç mekanında da küçük değişiklikler bulunan aracın direksiyon simidi ve ayak dinlendirme pedalı M logolarıyla dikkat çekerken kapı eşiklerinde de aynı logo yolcuları selamlamakta. Bu kısımda göze çarpan en büyük yenilikse daha yüksek yan desteklere ve Alcantara döşemelere sahip olan ön koltuklar.

M Sport paketinin yanında tanıtılan bir başka yenilikse 640d modeli oldu. 3 litre hacimli turbo Diesel motoru 313 beygir güç, 630 Nm tork üretebilen otomobilin coupé versiyonları 0'dan 100 km/s sürate 5.5 saniyede ulaşırken üzeri açılan modellerde bu süre 5.6 saniye olarak karşımıza çıkıyor.

Yakıt tüketimleri de etkileyici derecede düşük olan büyük coupé ve cabriolet'nin 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla ulaşıkları ortalama değerler 5.4 ve 5.6 litre/100 km.

4 yorum:

  1. allah bin bir-iki türlü cezasını versin bu bemevenin, o hollandalı ayıyı getirdikleri için. sanat eserini ne hale getirmişler, müsadenizle küfür edeceğim, 94 model fiat albea direksiyonu koymuş şeeereeefsizzz!!!

    YanıtlaSil
  2. bence sen biraz kendinde ara hatayi... zevksiz, evrimden nasibini almamis biriysen BMW'nin modellerinin sana guzel gelmemesi normal...

    YanıtlaSil
  3. adam Chris Bangleın gitmesine içerlemiş sen ne evriminden bahsediyorsun mal! bmw için sanat eseri demiş, gerçekten de bu yeni tasarımcı kıvıramadı bu işi, eski E63/E64 2003 te beri üretildi, 7-8 yıl bu kasayı seneye makyjlarlar, sonrada 3-4 sene daha tutarlar 2015-2016 gibi değişir, gider.

    YanıtlaSil
  4. hocam sence bir önceki kasamı yoksa bumu?bence önceki, özellikle arka tasarımı bundan fersah fersah daha güzel..

    YanıtlaSil