10 Mayıs 2011 Salı

Méganeomani


Méganeomani devam ediyor! Geçtiğimiz yıl başlayan ve Renault'nun Mégane modellerini daha dinamik bir kitleye tanıtma amacı güden organizasyon Amerikan profesyonel basketbol ligi NBA ile yapılan ortaklıkla yeni bir boyut kazandı.

Bu ortaklığın ilk reklamlarını panolarda görmemizin ardından 9 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul Su Ada'da düzenlenen organizasyonla Mégane CC'nin de Türkiye lansmanı gerçekleştirilmiş oldu.

Athena'nın konseriyle şenlenen gecenin sunucuları, basketbolseverlerin yakından tanıdığı Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural ikilisinden başkası değildi. Organizasyonun şeref konuklarıysa gerçekten bombaydı. NBA'de şampiyonluk kazanan ilk Türk sporcu Mehmet Okur ile birlikte artık bir efsane olan pivot Kareem Abdul Jabbar, izleyenleri, Mégane CC ile birlikte Méganeomani felsefesi hakkında da bilgilendirdi.

Tanıtımda hazır bulunan ve daha önce Horace Grant tarafından imzalanmış Mégane CC'yi imzalayan ikili daha sonra küçük bir basketbol şovu yaparak davetlilere parke sahalardan güzel görüntiler sundu. Bu coşkulu havanın yakalanmasında Cleveland Cavaliers dansçı kızlarının etkisi de göz ardı edilmezdi.

Gece boyunca çektiğim fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder