24 Eylül 2010 Cuma

NOVITEC Punto Evo


Alman modifikasyon firması NOVITEC, Fiat'ın popüler hatchback modeli Punto Evo için görsel ve mekanik modifikasyon kitleri geliştirdiğini duyurdu.

Aracın görünümünü oldukça değiştiren kitin içerisinde ek tepecikler ve hava yarıklarına sahip kaput, ön tampon altında splitter, farlar için kaşlar, 17 ve 18 inç çaplı jantlar, yan etekler, bagaj kapağı üstüne spoiler, dört çıkışlı egzoz sistemi ve arka tampon altı için difüzör bulunuyor.

Otomobilin süspansiyon sistemini de elden geçiren NOVITEC, en üst seviyede sertliği ve yüksekliği ayarlanabilen bir sistem sunuyor.

Kaput altında yapılan çalışmalar sonucunda ülkemize ithal edilmeyen 135 beygir gücündeki 1.4 litre hacimli, turbo beslemeye sahip motor 160 beygir güç, 246 Nm tork üretebilir hale getirilmiş. Bu motorla donatılan aracın maksimum sürati 209 km/s'e yükselirken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 7.9 saniyeye inmiş.

Punto Evo'nun Abarth versiyonu için geliştirilen kitle güç 184 beygire yükseltilirken 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor üzerinde yapılan çalışmaların ardından 144 beygir güç, 356 Nm tork elde edilebilmiş.

5 yorum:

  1. üstteki jantın markası ne ? nerden bulabirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jantların markası NOVITEC ve firmadan temin edilebilir. Telefonları: +49 4561 525310.

      Sitelerinde mesaj yazılabilecek bir bölüm de bulunuyor.
      http://de.novitec.nl/en/contact/

      Sil
  2. arka bagaj poiler nereden temin edebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitelerinden ısmarlanabiliyor.

      http://www.novitec-sportiva.com/en/

      Sil
  3. Arka tampon altı difüzör den nasıl temin edebilirim

    YanıtlaSil