15 Mart 2010 Pazartesi

Kia Magentis



Kia, orta sınıfta bulunan ve bazı pazarlarda Optima adıyla tanınan sedan modeli Magentis'in tamamen yenilenmiş olan versiyonunun iki adet fotoğrafını basınla paylaştı.

Sorento, Sportage ve Cadenza gibi son zamanlarda piyasaya çıkan Kia modellerinde görmeye alıştığımız şekilde oldukça tok bir görünüm sunan aracın ön tamponunda, sis farlarının hemen üzerine konumlandırılmış LED gündüz farları dikkat çekerken C sütununun şekli de ilgi çekici.

Teknik verileri veya iç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan aracın motor seçeneklerinin, platform kardeşi Hyundai Sonata için sunulanlardan çok farklı olmaması bekleniyor.

4 yorum:

  1. Annem bu arabanın bir önceki kasasından kullanıyor. 4 ileri otomatik vitesle birlikte yakıt sarfiyatının korkunç olduğunu söyleyebilirim. Acaba yenisi nasıl olacak merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yeni modelleri çok daha ekonomik olacaklar. Motor teknolojisi bir kenara 4 ileri vitesli şanzıman artık çok eski bir teknoloji. 6 ileri vitesli manüel ve otomatik şanzımanlarla ve daha güçlü motorlarla rahatça aşağıya cekilecektir ortalama tüketim.

    YanıtlaSil
  3. İşte işin ilginç tarafı araba 2005 model mi ne, ama 4 ileri "fites" koymuşlar. Elalem 7'yi çıkarttı bunlar beşte mi bırakır bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. Lexus, BMW, Mercedes ve Audi 8 ileri kullanıyorlar üst modellerinde. Kia ve Hyundai'nin 2010 modellerinde de var 4 ileri vitesli otomatik şanzıman :)

    YanıtlaSil