9 Mart 2014 Pazar

Fiat 500


Fiat'ın popüler minik hatchback modeli 500 yeni bir motor seçeneğine kavuştu. Donanımı da zenginleşen aracın tasarımında da ufak tefek farklılıklar bulunuyor.

Lounge donanımının hemen üzerine gelen Cult paketinde kromajlı gövde parçaları standart olarak sunulurken yeni tasarıma sahip 16 inç çaplı jantlar, farklı gövde rengi seçenekleri, siyah renge boyanmış tavan, koyu renkli stoplarla kromajlı veya siyah renkli olarak alınabilen yan aynalar sunulan diğer donanımlar.


İç mekanda büyük bir değişiklik olmasa da gösterge tablosunun artık TFT ekrandan oluşması dikkat çeken bir değişiklik. Yeni donanım seçeneğiyle birlikte koltuklarda kullanılan döşeme rengi seçenekleri de zenginleşmiş.

Kaput altına eklenen 0.9 litre hacimli motor turbo besleme yardımıyla 105 beygir güç, 145 Nm tork üretebilen otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 10 saniye sürerken maksimum sürat 188 km/s. Eco modu ve Start & Stop sistemine sahip olan aracın ortalama yakıt tüketim değeri 4.2 litre/100 km. Bu motorla satılan 500 modellerinin arka aksında disk frenler kullanılacağı da açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder