27 Mart 2013 Çarşamba

Subaru WRX Concept


Subaru'nun geleceğinde güzel tasarımlar yer alacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda VIZIV konseptiyle şık bir crossover konsepti tanıtan üretici şimdi de dört kapılı coupé konseptiyle dikkat çekiyor.


Dört bir yanında LED aydınlatmalar bulunan aracın agresif ön tamponu, derin ön panjuru, şık tasarımlı farları ve dev hava girişli motor kaputu güçlü bir duruş sergiliyor. İnce yapılı yan aynalar, 20 inç çaplı jantlar, karbon fiber tavan ve şişkin çamurlukları da dikkat çekici olan aracın yan etekleri de sportif duruşa katkıda bulunuyor.

Çerçevesiz yan camlara sahip olan aracın güçlü görünümlü arka kısmında şık tsasarımlı stoplar, ucu spoiler şeklinde tasarlanmış kısa bagaj kapağı, çift katlı difüzör ve uçları sarı renkli dörtlü egzoz çıkışı bulunuyor.

5 yorum:

  1. sonunda.. subaru gibi performanslı araç yapıp bunu tasarımına tam olarak yansıtamayan başka marka yok

    YanıtlaSil
  2. al bunu al al al al al bu ne kadar guzel bir tasarimdir. cok bozulmadan seri uretime gecmesi dilegiyle. yalniz bu 4 kapili coupe olayi bu concept impreza wrx sti icin degil mi demek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Subaru'nun Impreza'yı artık üretmeyeceği söylentileri dolanıyordu ortalarda. Yerine bu tip bir araç geçecekse söylentilerin gerçekliği olabilir.

      Sil
    2. impreza gibi bir isim rafa kaldirilir mi ya :(

      Sil
  3. Tek eksik koca bir spoyler :)

    YanıtlaSil