30 Ağustos 2012 Perşembe

Škoda Yeti Sochi


Olimpiyatlar hız kesmiyor. 2012 Londra Olimpiyatları ile spora doyan seyircilere 2014 kış Olimpiyatlarını ilk olarak Škoda hatırlatıyor. Organizasyonun yapılacağı Rus şehri Sochi'nin ismini bir Yeti modeline veren firma Olimpiyat sponsorları arasında yer alıyor.


Sadece beyaz gövde rengiyle üretilecek olan araçta füme renkli, 17 inç çaplı jantlar ve Olimpiyat logoları bulunurken iç mekanında mavi siyah döşemeler, mavi dikiş iplikleri ve logolu kapı eşik kaplamaları dikkat çekiyor.

Turbo beslemeye sahip 1.8 litre hacimli benzinli motoru 150 beygir güç üretebilen Yeti Sochi'de 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulmakta.

4 yorum:

  1. Bu arabanın orta direğinin rengi de arka direk gibi siyah olmalı. Arka taraf sonradan ekleme gibi duruyor. Çakma SUV hissi veriyor.

    YanıtlaSil
  2. sizce safkan suv mu bu araç :D

    YanıtlaSil
  3. B sütununu gövde rengi yapıp ön kısımda bir uçak kokpiti görünümü elde etmeye çalışmışlar ama çok da başarılı olmadı Yeti'de. Roomster'da daha bir belli oluyor bu özellik.

    Öyle çok ciddi arazi şartlarına dayanabilecek bir araç olmasa da Tiguan seviyesinde arazi kabiliyeti var Yeti'nin.

    YanıtlaSil
  4. Aracın arazi kabiliyeti sanılanın aksine çok iyi

    YanıtlaSil