31 Temmuz 2012 Salı

Kia Cerato


Kia'nın yeni model atağı devam ediyor. Yenilenen SUV ve hatchback modellerin ardından şimdi de sıra sedan Cerato'ya geldi.

Yeni nesil Kia modellerinin ön panjur ve uzun farlarına sahip olan Cerato değişik pazarlarda K3 ve Forte isimleriyle pazarlanacak. Yan kısmında dalgalı çizgiler içeren Cerato'nun stopları da aracın yanına doğru uzayan bir yapıya sahip. Bu özellik kısa bagaj kapağıyla birleşince ortaya çıkan görüntü Ford Focus sedanı hatırlatıyor.

22 yorum:

  1. On panjur far birlesmis, f30 3 serisinden calmislar, on panjur rezalet tampon kotu, artik tum stoplar ayni ama biraz degisiklik katabilmis kia bence

    YanıtlaSil
  2. aabi allah aşkına neresi f30 bunun? ızgaranın nesi var?

    YanıtlaSil
  3. avrupaya gelecek mi bu? ben sahsen begendim. bu arada yeni 3 serisine benzeten eleman, abi oruc carpmis seni bence. cidden ne alakasi var. on panjur ve far birlesmis!!!!! bmw den calmislar!!!!! ya biraksana su isleri

    YanıtlaSil
  4. Bence hoş olmuş. Kia'nın yeni ön panjurunu beğeniyorum. Farların şekli benzemese de ön panjura uzaması fikri 3 Serisi ile bağdaştırılabilir. BMW'de farlar alttan uzamış panjura doğru, bundaysa üstten.

    YanıtlaSil
  5. Bu arada gelecek büyük ihtimalle Avrupa'ya.

    YanıtlaSil
  6. gelsin gelsin cidden fiyat/performansta ust siralara ulasabilir. ayrica cok guzel duruyor.

    YanıtlaSil
  7. Far ile panjurun birlestigi noktanin kalinligi bile nerdeyse f30 dakiyle ayni

    YanıtlaSil
  8. Panjurda da derinlik olmasi gerekiyo bence cok duz

    YanıtlaSil
  9. agamemmnon'un dediği gibi bire üste biri alta bakıyor, biri köşeli biri su damlası formunda, karşıdan baktığındaki terleşimleri de farklı. daha piayasaya çıkmayan aracın farını nerde gördün de ölçtün? korelilerin sıçraması altında ezilen başka üreticilerde çalışan birisi değilsen bu yorum hakikaten boş ve gereksiz olmuş bence.

    YanıtlaSil
  10. Hic bi yerde calismiyorum da hala f30 a benzedigini dusunuyorum

    YanıtlaSil
  11. at gozluklu detected

    YanıtlaSil
  12. onur bey konuyla alakasiz ama kia pro c'eed ile ilgili bir bilgi var mi? 5 kapilisi cikti ama 3 kapilidan ses seda yok sanirim. korelilerin yukselisini gorup ozellikle bu modeli bekleyenlerden biriyim cok guzel ve fiyatina gore oldukca hos artilari olan bir arac olabilir gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  13. Aslında konuyla ilgili sayılır. Cerato'nun da iki kapılı modeli üretilecek ki Avrupa'ya hangi isimle geleceği bilinmiyor şimdilik.

    YanıtlaSil
  14. cerato nun 2 kapili modeli ile c'eed in 3 kapili modeli? ayri arabalar mi olacak yoksa pro c'eed uretilmeyecek onun yerine cerato dan coupe tarzi bir model daha mi gelistirecekler?

    YanıtlaSil
  15. İşte bilinmeyen kısmı o. Büyük ihtimalle Cerato Coupé, Pro Cee'd olarak ama kesin bir şey yok.

    YanıtlaSil
  16. peki cok tesekkur ettim saolun. bize yine beklemek dusuyor zaten. kia yi kalkip bmw ile falan kiyaslamiyorum da en azindan parasinin hakkini fazlasiyla verdigini dusunuyorum sizin gorusunuz nedir kaliteleri ile ilgili?

    YanıtlaSil
  17. bu kasa ile eski fiyat çizgisi değişecektir.
    bknz: c'eed

    YanıtlaSil
  18. Kia, özellikle 2. nesil Cee'd, Optima ve K9 gibi modelleriyle birlikte kalite çıtasını bir adım daha yükseğe taşıdı. Artık çok daha alınabilir araçlar oldu Kia modelleri ama doğal olarak fiyatlarda da artış görülüyor.

    YanıtlaSil
  19. bunun 2 kapili coupesi cikarsa cok cok cok guzel olur bence. civic si gibi olabilir hatta daha hos

    YanıtlaSil
  20. Ozellikle Cee'd ve Pro Cee'd arasinda oldugu gibi ufak tasarim farkliliklari bulunursa cok hos bir gorunume sahip olacak gibi.

    YanıtlaSil
  21. ön farları fluence'a benzettim. arkası focus'u hatırlatmıyor, çünkü arkası zaten focus

    YanıtlaSil
  22. kasa olarak fena deil lakin internette iç mekanına özellikle de konsola bakınca direk eledim. eger gelecek olan farklı bir iç mekan sunar ve avrupalı rakipleriyle rekabebet edebilecek kalitede olursa şansı artar.

    YanıtlaSil