5 Kasım 2025 Çarşamba

Scion 01


Yanlış görmüyorsunuz. Toyota'nın yaklaşık 10 yıl önce fişini çektiği alt markası geri döndü. SEMA'da sergilenen konsept bir UTV. 300 beygir üzerinde güç üretebilen hibrit bir motorla donatılan aracın sessiz modu sadece elektrik motoruyla ilerlemesine olanak tanıyor.

Segmenti için etkileyici bir görünüm sunan araç önde dik bir panjura ve bol bol LED aydınlatmaya sahip. Çetin arazi şartları için vinç, arazi lastikleri ve özel jantlara da sahip olan araçta yine off road öncelikli bir süspansiyon sistemi kullanılıyor. Tavanında da spotlar bulunan 01'de cam kullanılmamış.

Arka bölümde neredeyse açıkta duran motor, tepesine eklenen stepne ve egzoz sisteminin altına eklenen koruma dikkat çekerken LED stoplar da stepne altına yerleştirilmiş. Takla kafesinden oluşan direklere ve dört adet sabit sırlıklı yarış koltuğuna sahip olan konseptte dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri de kullanılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder