29 Temmuz 2021 Perşembe

Geely Binyue Pro


Çinli otomobil üreticileriyle birlikte bu üreticilerin bantlarından çıkan modeller her geçen gün hayatımızda daha çok yer kaplayacak gibi görünüyor. İşte o markalardan ve o modellerden biri: Geely Binyue Pro.

2018 yılında ortaya çıkan SUV, makyajlı yüzüyle bizlerle. Agresif hava girişleri ve iddialı bir splitter gibi detaylara sahip olan araçta koyu renkli jantlar, gövde grafikleri ve siyah tavan alınabiliyor. Arkada daha da sportifleşen modelde büyük bir spoiler, difüzör görünümlü tampon eki, merkezi sis farı ve dörtlü egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekanı çok daha sade olan otomobilde gövde regi döşeme ve trim parçaları kullanılıyor olsa da tasarım abartılmamış. Alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, çok renkli ambiyans aydınlatması, açık renkli dikiş ipliğine sahip döşemeler, dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekran, modelin dikkat çeken noktaları.

Motor seçenekleri henüz açıklanmamış olsa da makyaj öncesinde Binyue Pro'nun 1.4 ve 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motorlarla sunulduğunu belirtelim. Üstelik ilginç şekilde küçük hacimli motor 4 silindirliyken büyüğü 3 silindire sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder