1 Eylül 2018 Cumartesi

Lynk & Co 03


Geely'nin sahip olduğu otomobil markaları farklı modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu üreticiler arasında yer alan  Lynk & Co, Avrupa pazarında popülerliği giderek düşen sedan modellere bir yenisini ekledi.


İlk etapta Çin pazarına özel olacak modelin görünümünde diğer  Lynk & Co modellerinden izler bulmak mümkün. Çift katlı far tasarımı ve köşeli bir tampona sahip olan araçta camların altına sabitlenmiş yan aynalar, ilginç görünüme sahip bir C sütunu, çift egzoz çıkışı, agresif bir arka tampon ve LED stoplar görülebiliyor.


İç mekanda, Geely'nin sahip olduğu bir diğer marka olan Volvo'nun detayları görülebiliyor. İsveç merkezli üreticinin dokunmatik ekranını yatay olarak kullanan araçta yine tanıdık cam kumandaları, kapı kolları ve gösterge paneli dikkat çekiyor. Koltukların yapısı ve açılabilir panoramik cam tavan da kardeş firmaya göz kırpıyor.


Motor konusunda da Volvo'nun yardımını alan modelde kullanılan 1.5 litre hacimli benzinli motor 150, 2 litre hacimli kardeşiyse 190 beygir güç üretebiliyor. Ayrıca hibrit seçenekte de elektrik motoruna 1.5 litre hacimli ünitenin eşlik etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder