22 Nisan 2018 Pazar

Buick Enspire Concept


Çin'de, anavatanı A.B.D.'de olduğundan daha güçlü bir konumda olan Buick, bu ülkede yapılan fuarlarda etkileyici konseptler tanıtmaya devam ediyor. Bu sefer karşımıza çıkan araç elektrikli bir SUV.


Etkileyici çizgilere sahip olan aracın, GM grubunun eski üyesi Opel'den esintiler taşıdığı söylenebilir. Özellikle geniş ön panjur ve ince yapılı LED farları bu markaya göndermeler yapan aracın gizlenmiş kapı kolları, büyük jantları ve yan aynalar yerine geçen kameraları sportif bir duruş sergiliyor.

Cam yüzeyi de neredeyse kesintisiz olarak C sütununa kadar giden otomobilin arkasında şık bir spoiler, agresif görünümlü arka tampon ve konseptin eni boyunca uzanan LED stoplar dikkatlerden kaçmıyor.


İç mekanı, tahmin edileceği gibi fütüristik bir görünüm sunan modelde üç kollu direksiyon simidi haricinde dijital gösterge paneli ve tamamı dokunmatik panellerden oluşan kumanda bölümleri görülebiliyor. Kapı içleri ve ön konsolu kaplayan LED ambiyans ışıklandırması da şık bir dokunuş olarak kayda geçiyor.

Toplam 557 beygir güç üretebilen iki elektrik motoruna sahip olan konsept 0'dan 100 km/s sürate 4 saniyede ulaşabilirken menzili 600 km olarak açıklanıyor. Temassız ve hızlı şarj teknolojilerini de destekleyen otomobilin pilleri bu sayede %80 doluluk oranına 40 dakikada ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder