14 Şubat 2018 Çarşamba

Mercedes-Maybach S Serisi


2014 yılının sonlarında tanıtılan en lüks S Serisi modeli makyajlandı. Tasarım değişikliklerinin yanında daha geniş bir iç mekan da sunan Mercedes-Maybach S Serisi'nde artık çift renkli gövde alınabiliyor.


Makyajla birlikte yenilenen ön panjur ve daha sportif bir görünüm sunmaya başlayan ön tamponun haricinde yeni jant seçeneklerine de kavuşan aracın çift renkli gövdesi 9 farklı renk kombinasyonu sunuyor.

Uzun aks mesafeli standart S Serisi modellerinden 250 mm daha uzun olan otomobilin iç mekanında da farklı renkte deri döşemeler ve trim parçalarının yanında arka bölüm için yeni koltuklar ve daha fazla LED aydınlatma bulunuyor.


Kaput altında iki motor seçeneği bulunan aracın 4 litre hacimli V8 ünitesi 470 beygir güç, 700 Nm tork üretebilirken 6 litre hacimli V12 motor, 630 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebiliyor. Her iki motor da çift turbo beslemeli.

6 yorum:

  1. Civic dizel yok mu Onur bey? Zf9 şanzıman için değerli yorumunuzu merak ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye lansmanı gelecek hafta ama daha otomatik şanzımanı yok. Yaza gelecekmiş. Ben de merak ediyorum nasıl olduğunu.

      Sil
    2. Zorla mı alacaksınız? Herkes bas bas Honda'nın rezilliklerinden bahsediyor. Daha bugün haberi çıktı bir önceki kasada yaşanan rezaletin.

      Sil
  2. Milyon milyon liralar veriyorsun iç mekan adeta ulus pavyonlarından bi enstantane..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yuvarlak hatlardan bıktık dedik merco her yerini yuvarladı arabanın. Audi A8 favorimdir bundan böyle. Hiç olmazsa Bmw7 ve S gibi sonradan tutturulmuş multimedya ekranı koymuyor adamlar.

      Sil