23 Mayıs 2017 Salı

Fiat 500L


Fiat'ın farklı tasarıma sahip MPV modeli 500L makyajlandı. İlk bakışta farklılıkları görmek zor olsa da otomobilin %40'ı yenilenmiş. Mekanik anlamda bir yenilik olmasa da donanımda beklenen geliştirmeler var.

Urban, Cross ve Wagon olarak üç farklı donanıma kavuşan otomobilin yenilenen tamponları daha olgun bir görünüm kazandırmış. Jantlar ve yeni gövde renkleriyle de görünüm tazelenmiş. Bu arada Cross'un yerden yüksekliği, standart modellerinkinden 25 mm fazla. Bu sayede arazi sürüşlerine daha yatkın.

Üç farklı çekiş modu da sunan bu seçenek haricinde 500L'in 7 koltuklu olarak da alınabilmesi, kendisini en kompakt 7 kişilik araçlar arasına sokuyor.


Bu arada iç mekanda yenilenmiş direksiyon simidi, ortası dijital ekrandan oluşan gösterge paneli, 7 inç büyüklğünde dokunmatik ekran, daha bol kromaj ve özellikle kapı içlerinde kullanılan daha kaliteli malzemeler kalite algısını artırmış.

Kaput altında yenilik sunmayan 500L'de gücü 120 beygire kadar uzanan motor seçenekleri 5 veya 6 ileri vitesli manel şanzımanlarla sunuluyor. Motor seçeneğine göre tek kavramalı, yarı otomatik şanzıman da donanıma eklenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder