22 Şubat 2017 Çarşamba

Dacia Logan MCV Stepway Summit


Dacia, bu yıl Cenevre otomobil fuarında yeni bir modelle birlikte birçok aracına uygulanabilecek olan farklı bir donanım paketi de tanıtacak. Otomobillerin ortak özelliğiyse tamamında Stepway logosu bulunması.


Aileye yeni katılan Logan MCV Stepway, aynı eki taşıyan kardeşleri gibi hafif arazi şartlarına uygun yapısıyla dikkat çekiyor. Yeni ön panjur, çamurluk üzerinde siyah renkli plastik korumalar, ön ve arka tampona eklenen metal renkli korumalar ve farklı tasarıma sahip jantlar gibi farklılıklar sunan otomobil 50 mm yükseltilmiş.


İç mekanda da ufak tefek farklılıklar sunan aracın kaputu altında bir benzinli bir de Diesel motor seçeneği bulunuyor. Her ikisi de 90 beygir güç üretebilen üniteler 5 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılırken benzinli seçenekte 5 ileri vitesli yarı otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor.


Logan MCV Stepway ile birlikte Lodgy, Dokker ve Sandero'nun Stepway versiyonlarıyla Duster'da alınabilen yeni paketin ismiyse Summit. En üst donanım paketine ek olarak sipariş edilebilen paketle birlikte siyah veya füme renkli jantlar ve füme ile turuncu gibi dikkat çekici iki gövde rengi alınabiliyor.


İç mekanlarında da bazı ufak tefek farklılıklar bulunan otomobillerde turuncu renkli süslemeler ve dikiş iplikleri, model ismi yazılı koltuklar ve özel paspaslar gibi detaylar göze çarpıyor.

8 yorum:

  1. Hep soru soruyok bi de halini hatrını soralım. Nasılsın Onurcum ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyilik valla, teşekkürler. Sizleri sormalı :)

      Sil
  2. Yeni jantlardan bir tek duster nasiplenmiş, diğerlerine gariban griye boyanmış jant kapakları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gibi görünüyor ama değil. Onlar da alaşım jant.

      Sil
    2. Taksicinin tekerine tekmeyi vurduğumda kırılırsa senin ismini vereceğim haberin olsun

      Sil
    3. Olur ama taksicilerin Summit alacağını zannetmem.

      Sil
  3. Sandero, Lodgy hatta ticari Dokker'ın bile stepway kostümlüsü varken Logan MCV üvey evlat mı neden yok derdim bir steyşıncı olarak. Olsa dizel otomatiğini easy-r bile olsa alırdım kesinlikle

    YanıtlaSil
  4. Tam köy taksisi.

    YanıtlaSil