7 Eylül 2016 Çarşamba

Bentley Flying Spur W12 S


Konu sportiflik olduğunda Bentley modelleri dur durak bilmiyor. Markanın büyük sedan modeli Flying Spur, W12 motoruyla sanki önceden yeterince hızlı değilmiş gibi bir de "S" versiyona kavuştu.


Dışarıdan bakıldığında bütün kromajlı yüzeylerinin siyaha boyandığı görülebilen otomobilde W12 S logolarının yanında beş kollu, 21 inç çaplı jantlar sunuluyor. Bu jantlar koyu gri veya siyah renklerde alınabiliyor. Bunlar haricinde V8 S versiyonunda da kullanılan tamponlar, küçük difüzör ve koyu renkli stoplar donanımda yer alıyor.


İç mekanında da W12 S logolu kafalıklar, karbon fiber yüzeyler ve metal vites değiştirme kulakçıkları gibi donanımlar dikkat çekerken süspansiyon sistemi ve elektronik yardımcılar daha dinamik sürüşler için yeniden ayarlanmış.


Kaput altında görev yapan 6 litre hacimli, çift turbo beslemeli W12 motoru 635 beygir güç, 820 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 325 km/s olarak açıklanıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobil Bentley markasının 200 mil/s sürati aşabilen ilk dört kapılı aracı olma özelliği taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder