22 Şubat 2016 Pazartesi

Volkswagen Up!


Volkswagen'in Cenevre otomobil fuarında tanıtacağı araçlar arasında minik hatchback modeli Up!'ın makyajlı versiyonları bulunuyor. Daha sert bir karaktere kavuşan otomobile buna uygun bir de motor seçeneği eklenmiş.

Ana hatları değişmeyen otomobil, daha köşeli farlar, artık ön panjur olarak adlandırılabilecek ince yarık, ve çok daha sportif görünüm sunan yeni ön tamponuyla gençleşmiş gibi duruyor. Yeni jant desenleri ve gövde renkleri donanıma eklenirken yan aynalara sinyaller eklenmiş.


Büyük bir sunroof opsiyonu da sunan Up!ın tavan anteni kısaltılırken stopları koyulaştırılmış. Arka tamponu da dinamik tasarımına ayak uydurabilen otomobilin bu bölümünde artık bir çift reflektör kullanılmakta.

İç mekana da sıçrayan gençlik aşısı yeni döşeme ve panel renkleri olarak görülebilirken orta konsolda yer alan düğme grubu artık daha köşeli bir çerçevenin içerisinde bulunuyor. Daha büyük dijital ekranlara kavuşan aracın vites topuzu önünde yer alan cepler de genişlemiş. Şık bir görünüm sunan yeni direksiyon simidi de değişimi tamamlamış.


Ambiyans ışıklandırmasına da kavuşan iç mekanın ilgi çekici donanımlarından birisi de opsiyonel olarak alınabilen Beats Audio ses sistemi. 300 Watt çıkış gücüne sahip sistem 7 hoparlöre sahip.

Kaputu altında da yenilik bulunan Up!'ın turbo beslemeye sahip 1 litre hacimli, benzinli motoru 90 beygir güç, 160 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 10 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 185 km/s olarak açıklanırken ortalama yakıt tüketim değeri 4.4 litre/100 km.

9 yorum:

  1. ooo das sahtekar yine sahnede alırım bi dal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi bitmediniz be. sayenizde vw fanlarına hak vermeye başlıyacam

      Sil
    2. sahtekarlara meyletme sen yine de efendiliğini bozma vw den uzak dur boşver.

      Sil
    3. reklamların sonundaki das auto lafını kaldırmayı düşünüyorlarmış vw grubu.

      Sil
    4. beter olsun vw grubu. Şirket 40 yılın başı azıcık zarar etti zaten daha öncede sevmiyordum o çok övdükleri dsg şanzımanı başımı yakınca iyice soğumuştum markadan birazda onların canı yansın vergi kaçırırlarken iyiydi.

      Sil
    5. Kaldırdılar bile. Türkiye reklamlarında söylemiyor artık.

      Sil
  2. 1.0 tsi biraz mıncıklayıp 120 hp civarına getirilince çok tatlı olur bu araba. 3 silindir sesi de cabası :)

    YanıtlaSil
  3. cenevre fuarında bu aracın tanıtımında 1 kişi dalga geçerek tanıtımı protesto etmiş.

    YanıtlaSil