17 Nisan 2015 Cuma

Audi Prologue Allroad


Audi'nin konsept modellerinden Prologue yavaş yavaş kendi ailesine kavuşuyor. Prologue ve Avant'ın ardından otomobilin yükseltilmiş versiyonu olan Allroad'un da gruba Çin'de katılacağı açıklandı.

Markanın gelecekte kullanacağı tasarım dilini bir kere daha gösteren konsept yükseltilmiş bir station wagon. İnce yapılı LED farlar, büyük ön panjur, sportif görünümlü ön tampon, 22 inç çaplı jantlar, şişkin çamurluklar, ince yapılı yan aynalar, kapıların altını ve çamurlukları kaplayan koyu renkli korumalar, ince uzun LED stoplar ve arka tampona gizlenmiş egzoz aracın görsel detayları arasında sayılabilir.


5.13 metre boya sahip olan konsept Prologue Avant  isimli kardeşinden 77 mm daha yüksek. Cam tavana sahip olan otomobilin tavan rayları da olabildiğinde ince tutulmuş.


Dört adet tekli koltuğa sahip olan iç mekanda da köşeli hatlar ve sade çizgiler dikkat çekerken küçük göbekli direksiyon simidi, bol bol OLED ekran, ahşap kaplama, deri ve Alcantara döşemeler, metal pedal seti, ön koltukların arkasında ve tavanda ekranlar, arka koltuklar arasına yerleştirilen kumanda paneli ve araca özel bavul seti sunulan donanımlardan bazıları.


Hibrit sisteminde elektrik motoruyla birlikte çift turbo beslemeye sahip 4 litre hacimli bir v8 motor kullanan konsept 734 beygir güç, 900 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın ortalama tüketim değeri 2.4 litre olarak açıklanıyor. Otomobilin sadece elektrikle ulaşabildiği menzilse 54 km.

2 yorum:

  1. güzel tasarım yaptınız ya her yerde kullanın anasını satayım.

    YanıtlaSil
  2. fantazi modeller bize gelmez...

    YanıtlaSil